Office 365 er en abonnementsordning, der samler alle de programmer, du har brug for i hverdagen – i én.
Du får Office pakken, Outlook mail og kalender, Skype for Business samt lagerplads med OneDrive og fælles drev i Sharepoint.

Alt i skyen med Office 365 - GlobeIT flytter jer til skyen

4 nemme trin

01.

Opstart

Vi afholder et indledende møde, hvor vi taler jeres nuværende set-up grundigt igennem. På denne måde får vi et godt overblik over hele jeres IT-landskab og kan således guide jer trygt igennem den kommende implementering.

02.

Implementering

Inden vi går i gang med den endelige implementering får I en udførlig plan for deadlines og hvornår vi gør hvad. På denne måde kan I planlægge internt, og vi gør sideløbende alt for at forstyrre jer så lidt som muligt.

03.

Uddannelse

Jeres Office 365 er nu implementeret og I er klar til at tage det i brug. Inden vi går live med systemet sørger vi naturligvis for, at I bliver undervist, så I er klar til at tage systemet i brug.

04.

Support

Støder i på nogle problemer hen ad vejen?
Heldigvis har GlobeIT’s kunder fri support via mail eller telefon. Er der større opgaver, som I ikke har tid til, kan vi også tilbyde konsulenttimer.

Et lille udsnit af de funktioner og programmer, der hører med til Office 365

Support

Hos GlobeIT får du hjælp til din Office 365 – også efter leverancen.

Du er altid velkommen til at ringe til os eller sende en mail. Så hjælper vi dig hurtigst muligt og guider dig igennem processen.

Nyeste versioner

Med Office 365 får du en masse forskellige programmer og apps, som du kna bruge i dagligdagen.

Disse opdateres automatisk, når en ny version udkommer, da Office ligger i skyen.

Alt i skyen

Den største fordel ved Office 365 er nok, at alting er online og tilgængeligt alle steder fra – også uden for kontoret.

Det betyder: Garanteret tilgængelighed (99,9%), altid seneste version og altid licens compliant.

Med på farten

Med Office 365 har du muligheden for at hente dine programmer ned til din iPhone,  iPad eller SmartPhone.

Det betyder, at du kan have Skype, Yammer og alle de andre programmer lige ved hånden. Altid.

Alt i én løsning

Office 365 opdateres automatisk, således at du og dine kollegaer altid har den nyeste software. Derudover sørger platformen for at synkronisere kontakter, mails og kalender på alle dine enheder.

Office 365 er koblet til skyen, der betyder, at programmet ligger på nettet og ikke på selve computeren, hvilket sikrer dine dokumenter, og giver dig mulighed for at åbne og ændre dokumenter lige meget hvor og hvornår. Du kan samtidig vælge om dine dokumenter skal være private, eller om de skal deles med én eller flere kollegaer.

Vi flytter alle dine gamle data og filer til skyen i ekspresfart og hjælper jer godt i gang med Office 365, og så er der selvfølgelig fri support for brugerne i hverdagen  – så det er slut med dyre support efterregninger !

En anden funktion er Skype for Business, der gør det muligt at holde onlinemøder – møder, hvor deltagerne ikke er i samme rum, men mødes via nettet. Her er video HD, skærmdeling og meget mere. Slut med irriterende og unødvendige rejseomkostninger.