Brug for ny hjemmeside?

Har du brug for en ny hjemmeside? Eller trænger din gamle bare til et løft?

GlobeIT kan skabe dynamiske og personlige hjemmesider, der afspejler din organisations identitet.

ss

4 nemme trin

01.
Vision og første udkast

I første del af processen aftaler vi, hvad hjemmesidens budskab skal være. Vi snakker visioner, tema, farver o. lign.

Herefter går vi hjem og arbejder! 2 uger efter har vi første udkast klar, som skal godkendes eller fravælges.

02.
Indhold

Når hjemmesidens tema og identitet er fastlagt, er det tid til selve indholdet.

Vi sørger for opsætning og kodning, mens du skal beslutte om, du selv skal stå for teksten, eller om du ønsker, at en af vores tekstforfattere klarer dette.

03.
Finpudsning

Når indholdet er på plads, får du adgang til hjemmesiden, så du kan tjekke den igennem.

Herefter finpudser vi hjemmesiden, således at den opfylder alle dine ønsker.

04.
Support

Selvom hjemmesiden er oppe at køre, slipper vi dig ikke!

Hvis du har spørgsmål eller rettelser til siden, kan du altid kontakte vores support. Vi an også tilbyde hosting, der åbner endnu flere muligheder.

Få en ny og bedre hjemmeside i dag

Uanede muligheder

Vi har kompetente medarbejdere, der forstår at overføre en vision til realitet. Det betyder at design og tema mulighederne er uendelige. Det eneste, der sætter grænserne, er dig!

Vi klarer det hårde arbejde

Vi sørger for alt det tekniske og selve opbygningen af hjemmesiden. Det betyder, at du ikke skal bruge resourser på at sætte dig ind i teknikken. Du skal bare udvælge dine yndlings features og vrage det dårlige!

Webshops

Vi kan klare alle webopgaver! Mangler du også en webshop? Så sørger vi for en webshop, der matcher eller integreres med din hjemmeside. Det betyder, at du kan få styr på hele din IT.
Minder din hjemmeside lidt for meget om en gratis 123hjemmeside?

Så lad GLOBIT hjælpe dig med at skabe et professionelt “ansigt” udadtil. Vi kan skabe din visuelle identitet, logo og design og bygge din webside og webshop.

Din website er din virksomhed eller forenings “visitkort”, og det skal afspejle din organisationen, og det I står for.

Vi forsøger at ramme jeres vision bedst muligt og skaber en rød tråd og et budskab. Vores ekspresproces giver jer 2 forslag, som vi arbejder ud fra. Vi kan skabe en ny hjemmeside til jer indenfor få uger.

GLOBIT kan også lave din e–shop og hjælpe dig med at optimere dit salg. Vi skaber en platform, der indbyder til køb og som giver dit brand et ansigtsløft.

Et bedre website og en bedre e-shop kan skabe mersalg, forbedre din konkurrenceevne, samt skabe et kommunikationsgrundlag.

 

Hvad siger andre?

Women LET's

GlobeIT leverede en dynamisk og moderne hjemmeside til foreningen Women LET’s. Women LET’s er en netværksgruppe for kvindelige ledere, og dermed ønskede ledelsen en hjemmeside, der var nem og intuitiv. Ledelsen var med i hele processen og godkendte billeder og tekst.

www.womenlets.dk

INOVA

INOVA ønskede en mere aktiv og indbydende hjemmeside, der skulle skabe en nye og mere moderne identitet for virksomheden.GlobeIT tog imod opgaven med åbne arme, og udviklede en hjemmeside fyldt med bevægelse og call-to-action i samarbejde med administrationen.

www.inova.dk