Lad GlobeIT inspirere

Har du brug for et inspirerede og to the point foredrag eller facilitering af et vigtigt event med mange stakeholders? Cecilia Bonefeld Dahl er en erfaren taler og facilitator med evnen til at sætte scenen og tage styring med fast hånd, glimt i øjet og smil på læben.

 

Cecilia har haft en spændende international karriere i IT-branchen og har arbejdet i internationale stillinger hos IBM, Oracle, MBit og GlobeIT.

 

Hun har opbygget en virksomhed i bl.a. Kina. Hun er Bestyrelsesformand for IT-Branchen, medlem af NordJyske Mediers bestyrelse, Formand for Eksportbevillingsudvalget og sidder i Digital Europes Advisory Board for EU Kommissionen. I 2007 stiftede hun styregruppen, Kvindelige Ledere i IT-Branchen som i dag har gennemført en lang række tiltag for at fremme kvinders lige vilkår for en karriere.

01.

Digitaliseringsstrategi

IT er rykket ind i direktionslokalet! Og mange ledelser trænger til et videns boost når spørgsmål om digitalisering melder sig: Hvad kan vi gøre for at skabe nye servicesydelser og merværdi via data? Hvad betyder artificiel intelligence for vores virksomhed og konkurrencen? Skal vi gå i Skyen?

 

Cecilia har dyb indsigt i den teknologiske tidsalder, konsekvenserne deraf og ikke mindst mulighederne for at skabe helt nye ydelser og merværdi via data og teknologi, og skaber visionen for virksomhedens næste skridt mod nye forretningsmodeller.

02.

Ledelser af projekter

Klare mål, roller og arbejdsgange er byggestenene til en velfungerende organisationsstruktur!

Cecilia har siddet som projektleder samt som rådgiver til ledelsen i globale komplekse IT udrulninger. Hun er specialiseret i risikostyring, nedbrydning af leverancer, projektstyring og kommunikation.

 

Hun hylder principper som ”del, byg og kombiner”, som sikrer at projektet nedbrydes fra start til slut i leverancer, som er overskuelige og som kunden forstår og som ikke mindst er til at styre i praksis – en af hendes ynglings sayings er ” hvis du som leder ikke forstår det – så kører i for stærkt”.

Hun holder et underholdende og professionelt indlæg, der kan inspirere din ledelse til at håndtere IT projekter på en helt ny måde.

03.

Fra pleaser til karriekvinde

5 gode råd til kvinder, der ønsker en spændende karriere

 

Drømmen om en karriere med internationalt indhold førte tilfældigvis Cecilia ind i IT-Branchen, hvor hun stortrives. Men der er mange kameler, der skal sluges, og beslutninger der skal træffes, hvis man som kvinde skal kunne “lege med de store drenge”.

 

Hvad vil du være når du bliver stor?

 

Valg af karriere er for kvinder et must – hvad er dit mål egentligt, bortset fra at alle er glade omkring dig og synes, du er sød. Du kan blive alt: International Direktør, IT Arkitekt, Dansk direktør for et amerikansk selskab. Du skal skabe en profil, så folk kan sige; ”det er hende, der er god til XX”.

I dette underholdende foredrag fyldt med anekdoter fra det virkelige liv, fokuseres på hvilke valg, der skal træffes, og hvordan man skaber en profil via kompetence, erfaring, netværk og image.