Nemt. Intuitivt. Værdiskabende.

CRM hjælper dig i hverdagen – dér, hvor du har allermest brug for det.

Du kan nu holde styr på dine kunder eller medlemmer på en nem og enkel måde, der skaber endnu mere værdi for dine interessenter.

Alle dine kunder eller medlemmers oplysninger ligger nu ét sted, hvor du og dine kollegaer kan opdatere, hente eller analysere informationerne.

Du kan prøve CRM gratis i 14 dage

4 nemme trin, så er i kørende

01.
Valg af felter

Efter vi har haft første møde og aftalt forløbet, skal du til at forme dit CRM. Du skal finde ud af, hvilke informationer, der er vigtige for din pipeline. Vi finder i fællesskab ud af, hvordan vi tilpasser CRM, så det passer dig bedst.

02.
Implementering

Når vi har fundet en god løsning til CRM samt defineret felter, går GlobeIT i gang med implementeringen. Her importerer vi de informationer, I allerede har på medlemmer eller kunder i jeres nye CRM.

03.
Uddannelse

Jeres CRM er nu blevet sat op og er egentlig klar til at gå live, men er I det? GlobeIT holder to seminarer for henholdsvis superbrugere og alle brugere, så I lærer programmet at kende. Så er I klar til at køre!

04.
Support

Støder i på nogle problemer hen ad vejen?
Heldigvis har GlobeIT’s kunder fri support via mail eller telefon. Er der større opgaver, som I ikke har tid til, kan vi også tilbyde konsulenttimer.

Få styr på dine kunder og medlemmer

Kunden i fokus

CRM hjælper dig med at få overblik over dine kunder og/eller medlemmer, så du kan give dem den bedst mulige service og samle aftaler, samtaler og informationer ét sted.

Nøglen til god kundeservice

Det er enormt vigtigt, at du ved, hvem kunden er. At du har kundens data og tidligere møder.

Dét hjælper CRM dig med. Her kan du logge efter hver interaktion. På denne måde har alle i organisationen adgang til kunden og kan tage kontakt.

Tilføj nye leads

Du kan let strukturere data og følge op på salgsmuligheder, og CRM hjælper dig med at lære dine kunder at kende og segmentere dem efter deres behov og interesser.

Nem kommunikation

I CRM kan du let kommunikere med medlemmer og kunder. Du kan udsende nyhedsbrev, invitationer samt personlige mails.

Med en outlook-integration arbejder CRM og din mailindbakke sammen!

API integrationer

Med GlobeIT som CRM-leverandør, får du ikke bare et nyt program smidt i hovedet. GlobeIT kører to interne seminarer – ét for superbrugere og ét for alle brugere.

Skræddersyet løsning

GlobeIT har lavet to brancheløsninger en til SMV’er og en til foreninger. Her har vi sat system og rapporter op, så det passer netop til disse sektorer, og vi har sikret os, at alt unødigt er gemt bort, således at systemet er let at arbejde i, og er let at lære.